Hírek, újdonságok

MP Motor Kft - névváltozás

2018.05.01

26 évnyi működést követően úgy láttuk, hogy elérkezett az idő a felfrissülésre, megújulásra. A gyorsuló világ és a piaci körülmények megkívánnak egy alapfokú változást, melyet az alábbiakban részletezek.
A Motor.Pedo Kft neve 2018. május 1-ével MP Motor Kft-re változik. A cég adószáma (10740790-2-13), címe (2040. Budaörs, Kamaraerdei út 3.) és egyéb adatai nem változnak.

Az eredetiség gyönyörködtet

2018.03.20

Sok gyártó – a Honda is – küzd minden nap azokkal a problémákkal, hogy termékeit másolják, hamisítják, esetleg olyan termékeket kínálnak Honda márkanévvel, amelyek a valóságban nem azok. Hogyan szűrhető ki, ha nem eredeti Honda termékkel állunk szemben?

Termékeinek kizárólag szakkereskedői hálózatunkon keresztül értékesítjük, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak.
Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

Hamisítványok az apróhirdetésekben

Az internet nagy előnye épp az, ami a hátránya is. A gyorsaság, az információ-gazdagság, a megtéveszthetőség... Sokan - és egyre többen - vásárolnak az interneten keresztül, sok helyen csak fénykép alapján látják a megvásárolandó terméket, a legtöbb áruszállító és apróhirdetéses oldalon nem is nagyon van lehetőség a vétel előtti szemrevételezésre.

Sok hamis géppel találkoztunk olyan oldalakon, mint a sokak által jól ismert Vatera, Agroinform, Express, és még sorolhatnám. Sajnos ezeken a lapokon az oldal üzemeltetőit nem érdekli, ha egy hirdető megtéveszti a vásárlókat, ezért fontosnak tartjuk elmondani, hogy vásárlás előtt mindig meg kell győződnie a vevőnek arról, hogy eredeti gépet kínálnak-e az eladók. Gyanús lehet a rendkívül kedvező ár, a papírok hiánya, a képek hiánya, az információk kevés száma; mert miért titkolózna valaki, ha jogtiszta gépet árul? Sokszor hallottuk, hogy a hamis gépek eladói azzal érvelnek, hogy ennyiért akkor is megéri, ha nem eredeti... Egy eredeti Honda gép olyan, mint az a jólismert elem, ami akár tízszer tovább bírja... Számoljon csak utána, melyik esetben jár jobban? Ha vesz akár tíz hamis gépet "jó áron", vagy ha vásárol egy eredeti Honda gépet, ami nem hagyja cserben, biztonságos, és 3 év garanciát ad?

Mutattunk már be a mostani gépekhez hasonló hamisítványokat, melyek egy EM5500 as aggregátor másolatai, ami Magyarországon hivatalosan nem kerül forgalomba, de nagyon kell vele vigyázni, mert a hamisítók egyik kedvenc modellje. A kínai Honda gyárban készítenek áramfejlesztőket ezzel a névvel, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt megnézni a gépeket - nem csak fényképeket róla, mert sokszor nem az épp aktuális gép fényképét osztják meg az eladók a potenciális vevőkkel -, és akár elkérni a motorszámot is, melyet honlapunkon le tud ellenőrizni mindenki. Amennyiben még így sem biztosak abban, hogy eredeti géppel állnak szemben, kérem, keressék fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, ha van képük a termékről, küldjék el nekünk email-en, és segítünk beazonosítani a gépet/gépeket!

Előző cikkeinkben már jeleztük, hogy a nem megfelelően összeállított hamisítványok akár életveszélyesek is lehetnek, semmiképpen ne vásároljanak meg olyan termékeket, amelyeken szabadon lógó vezetékek láthatók (mint pl. képünkön), ez már önmagában is árulkodó jel lehet! Ne feledje, az eredeti Honda gépekkel mindig elégedett lesz!

 

 

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2019 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.