Termékek

A Honda dinamikusan fejlődő termékeiről és újdonságairól itt első kézből értesülhet.
Fejlesztések, újdonságok, hírek!

Az eredetiség gyönyörködtet

Első és talán legfontosabb, hogy mindig megbízható szakkereskedésben vásároljunk! Csak olyan helyen vegyünk gépeket, berendezéseket – és bármit, ami meghibásodhat (vagyis mindent) -, ahova vissza is tudjuk vinni vagy küldeni a szóban forgó árut. Számlával vagy blokkal kell tudnunk igazolni a vásárlás tényét, és sok helyen a kereskedelmi egység képviselője által aláírt és lebélyegzett garancialevél is feltétele a garanciális eljárásnak. Online felületeinken (www.hondakisgepek.hu; www.hondashop.hu) is ellenőrizheti a hivatalos forrásból származó termékek kinézetét, elérhetoségét. Honlapunkon lehetősége nyílik eredetiség vizsgálatot is kérni ()vásárlás előtt a kiszemelt termék sorozatszámának megadásával.


Sokszor hallani olyan kifogásokat, hogy ez Honda, ez úgysem megy tönkre; vagy ott készül abban a gyárban, ahol a Honda, így
biztos ez is ugyanolyan jó…
Sajnos – bár valóban nagyon ritkán, hiszen egy kezemen meg tudom számolni, hogy éves szinten a több ezer eladott gép közül
mennyi kerül vissza hozzánk garanciális javításra – bármely márka bármely termékével előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe gyártás során.


Az egy gyárban készült termékek esetén sem biztosított ugyanaz a minőség az egymás után következő megrendelők/márkák gépeinek gyártása során. Minden gyártó a saját technológiáját alkalmazza, eltérő a felhasznált anyagok minősége és sok esetben a munkások képzettségi szintje is.

Más-más sztenderdeknek kell megfelelnie egy prémium és egy középkategóriát képviselő terméknek. Gondoljunk csak bele… Az egyes gyártók/gyárak gyártósorai legtöbb esetben átrendezhetőek, az egyes alkatrészek eltérőek a különféle modellek esetén, így máris be kell látnunk, hogy a gyártási helyszín azonossága nem garancia a minőségre.
Meg kell különböztetnünk továbbá a Honda és a Honda motorral szerelt gépeket, hiszen utóbbi esetben a Honda motor „csak” egy alkatrésze a teljes gépnek, mint a TV-nek a távirányító. Nélküle nagyon nehezen muködtethető, de nem csak azon múlik a végeredmény.


Számtalanszor tapasztaljuk a Honda Márkaképviseletben munkánk során, hogy ha a motorja Honda akkor az Honda. Az eladók szeretik így eladni a terméket, mert tudják, hogy a vásárlók megbíznak a Honda márkában, a vevő pedig lehet, hogy csak évekkel később szembesül vele, hogy sajnos nem Honda gépe van, csak Honda motorral szerelt eszköze.


Mi a Hondánál 1-2 napon belül legalább 20 évre visszamenőleg tudunk alkatrészt biztosítani minden, általunk értékesített géphez és berendezéshez, amit nem mondhatunk el egy névtelenül behurcolt, Honda motorral szerelt gép esetén. Arra is érdemes odagyelni, hogy a nem európai piacra gyártott motorokhoz – amelyekhez olcsóbban hozzá lehet jutni internetes felületeken – sajnos nem tudunk sem mi, sem más európai márkaképviselet alkatrészt biztosítani.


Egy szó mint száz: ha Önnek fontos a nyugodt munkavégzés, ha szeretné kiélvezni a Honda által nyújtott elonyöket (minőség, alkatrészellátottság, vásárlás során nyújtott szolgáltatások, 1+2 év teljes körű garancia), ne érje be kevesebbel, vásároljon eredeti Honda termékeket!


Bodnár Ilona
Honda Kisgépek Magyarország2018.03.20
További híreink:

2019.03.04 Ne várjon holnapig!
2018.05.01 MP Motor Kft - névváltozás
2018.02.01 Tavaszra várva
2017.10.27 Őszi szerviz akció 2017
2017.09.04 Őszi teendők a kertben
2017.05.12 ÉBSZ kiállítás 2017
2017.04.01 25 év az Önök szolgálatában
2017.05.12 Szentlőrinci Gazdanapok 2017
2017.05.11 SMark nanotechnológiás jelölések a Honda kisgépek levegőszűrőin
2017.04.01 Gratulálunk nyerteseinkenek
Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2019 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.