Termékcsaládok:

Generátorok


Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!


A Honda motoros áramfejlesztői egyesítik magunkban mindazt, amit 50 év folyamatos technikai fejlesztésével el lehet érni. Termékeink még versenytársaink szerint is kategóriájuk legjobbjai. A Honda biztosítja a legszélesebb felhasználhatóságot, legyen szó akár otthoni, akár ipari felhasználásról.

A Honda több termékcsaládnyi generátort forgalmaz ipari és lakossági felhasználásra. A könnyű, kompakt generátorok 1 és 10 kW teljesítmény között készülnek, egyenletes teljesítményt nyújtanak, megbízhatóan üzemelnek legyen szó akár kikapcsolódásról, építkezésről, bérbeadásról vagy vészhelyzetekről.

Az összes Honda generátort 4 ütemű Honda motor hajtja, ez teszi őket a világ legcsendesebb generátoraivá. A Honda generátorok tipikus otthoni használata során a működéskori zajszint általában 60-80 decibel (az emberi beszéd körülbelül 60 decibel), a "Super Quiet" - csendesített - termékek működési zajszintje 49 decibel, ami durván egy iroda zajszintjéhez hasonlítható.

 Típus  Elsődleges felhasználási terület  Teljesítmény
 Gazdaságos  EG generátorok ipari/kereskedelmi és lakossági felhasználásra  3,6 - 5,5 kW
 Deluxe  EM generátorok háztáji tartalék áramforrás és nagyobb általános célú feladatokhoz  3 - 6,5 kW
 Ipari  EC termékcsalád ipari célokra, építkezéshez és bérbeadáshoz  2 - 7 kW
 Super Quiet - csendesített
 EU áramfejlesztők hordozható áramszükséglet esetén, szabadidőhöz és otthoni tartalék áramforrás  1 - 7 kW

EU hordozható Honda generátorok

EU hordozható Honda generátorok

Kifejezetten kompakt, csendes és takarékos áramfejlesztő család. Maximum 3 kVA teljesítményig minden felhasználói igényt kielégít. Kis súlyának köszönhetően közkedvelt a turisztikai célú alkalmazásokban. A számítógépek és egyéb áramingadozás érzékeny berendezések nagyon stabil és zajmentes áramot igényelnek, melynek szinte tökéletes a szinuszjele, hiszen nem fogadhatjuk el, hogy a számítógép néha magától kikapcsol, vagy leáll az éppen futó program. Ennek kiküszöbölésére a Honda mérnökei egy különálló inverteres technológiát dolgoztak ki, amely egy mikroprocesszor segítségével olyan szinuszgörbéjű áramot tud kibocsátani, mely tökéletesebb a fali csatlakozóból kijövő áramnál. Ezzel egyidőben sikerült a méreteket is drasztikus módon lecsökkenteni, ezáltal ezek a generátorok nagyon könnyen szállíthatóak.

A gazdaságosság és környezetvédelem mellett elkötelezve létrejött az EcoThrottle™ rendszer, mely figyeli a működtetett gép szükséges áramellátottságát, ettől függően a generátor saját maga vezérli és állítja be a motor fordulatszámát mindig az optimális szintre. A kibocsátott károsanyag mennyiség megfelel a legszigorúbb CARB és EPA kibocsátási szinteknek is!

Ha egymáshoz csatlakoztathatunk két EU sorozatbeli, azonos teljesítményű generátort a párhuzamos csatlakoztatási pontokon keresztül, akkor megduplázhatjuk teljesítményüket

EM profi Honda generátorok

EM profi Honda generátorok

Az EM sorozat egységesíti magában a kompaktságot, nagy teljesítményt, precíz áramformát biztosítva bármely elektromos alkalmazásnak. Emellett a legkorszerűbb motorfelügyeleti rendszernek köszönhetően gazdaságos és biztonságos is egyben. Teljesítménye maximum 7 kVA.

Elsőként a Honda fejlesztett ki olyan invertert, mely nem javítja, hanem előállítja a generátor elektromos jelét elektronikus úton, ezáltal sokkal közelebb kerül a leadott áram jelleggörbéje a tökéletes szinuszalakú áram jelleggörbéjéhez. Ezáltal az áram frekvenciája nem a motor fordulatszámától függ, hanem egy elektronikus folyamattól. Ezzel a technológiával felszerelkezve a Honda előállította ezt a generátorcsaládot, melynek súlya csökkentett és nagyon stabil áramot szolgáltatat.

EG professzionális Honda generátorok

EG professzionális Honda generátorok

A Honda bemutatta új, profi, nagy teljesítményű termékcsaládját Európa szerte, melyet az új, továbbfejlesztett GX motorok hajtanak és D-AVR rendszer szabályoz. Az így kapott áram stabilitása az inverteres generátorok által nyújtott áraméhoz hasonló.

Az EG termékcsalád a Honda EC és EM nyitott keretes generátorcsaládjai között helyezkedik el.
Ennek célja, hogy az EM generátorokhoz hasonló egyenletes áramot biztosítson az EC generátorok teljesítményével. Erre szükség lehet, ha egy időben használ szerszámokat, lámpákat, és egyéb érzékenyebb műszereket.
A digitális AVR legfőbb előnye, hogy észleli a kimeneti feszültség ingadozását, és visszajelzést ad a generátornak, hogy hogyan szabályozza a kimenő feszültséget. A hagyományos AVR szabályzó rendszernek több időre van szüksége a beszabályozáshoz, emiatt előfordulhatnak feszültség ingadozások, ami pl. villódzó lámpafényhez vezethet.

Az EG termékcsalád gépei biztosítják a leghosszabb folyamatos használati időt és a legideálisabb üzemanyag-fogyasztást közepes terhelés esetén.

EC ipari Honda generátorok

EC ipari Honda generátorok

Kifejezetten ipari célú áramfejlesztő család. Strapabírásának és megbízhatóságának köszönhetően építőipari, mezőgazdaági és egyéb ipari felhasználásra egyaránt alkalmas. Teljesítményük 2 kVA és 5 kVA között van egy fázison, de a legnagyobb, 7kVA elektromos teljesítményre is képes három fázison.

A Honda elektromos berendezései közül talán a legkiemelkedőbb az áramfejlesztők csoportja. Legyen szó nyitott keretesről, vagy hangszigeteltről, kondenzátoros, AVR-es, vagy inverteres feszültségszabályzásról, a Honda egy rendkívűl változatos skálát nyújt a felhasználóinak.

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Egyedi technológiák

Cycloverter
digitálisan előállított áramforma
Inverter
fordulatszám szabályzott digitálisan előállított áramforma
Párhuzamos működtetésű lehetőség
2 db vásárlása és összekapcsolása esetén a teljesítmények összeadódnak
I-monitor
digitálisan megjelenő működési információk
Eco-Throttle
terhelés hatására változó motorfordulatszám
.
Minden jog fenntartva 2019 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.