Hírek, újdonságok

Ne várjon holnapig!

2019.03.04

Hamarosan itt a tavasz és a fűnyírás, kapálás ideje. Ne feledkezzen meg éves gépeinek karbantartásáról. Végeztesse el a szükséges munkákat Honda gépén még a szezon beállta előtt, ezzel biztosítva azt, hogy mire szüksége lesz munkaeszközére, már gond nélkül dolgozhat!

MP Motor Kft - névváltozás

2018.05.01

26 évnyi működést követően úgy láttuk, hogy elérkezett az idő a felfrissülésre, megújulásra. A gyorsuló világ és a piaci körülmények megkívánnak egy alapfokú változást, melyet az alábbiakban részletezek.
A Motor.Pedo Kft neve 2018. május 1-ével MP Motor Kft-re változik. A cég adószáma (10740790-2-13), címe (2040. Budaörs, Kamaraerdei út 3.) és egyéb adatai nem változnak.

Termékeinek kizárólag szakkereskedői hálózatunkon keresztül értékesítjük, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak.
Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

Hamisítványok

Manapság sajnos egyre elterjedtebb a különböző piaci szegmenseken a másolt kínai áru. Valószínűleg már Ön is hallotta, azt, hogy majdnem olyan jó, mint az eredeti, csak sokkal olcsóbb. Az elmúlt években a Honda kisgépek tökéletes és nem túl tökéletes másolatai megjelentek Európa piacain is, így a magyar piacon is.
Cégünk, mint a Honda kisgépek magyarországi kizárólagos képviselte harcol az ilyen másolt termékek ellen. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink és érdeklődőink tudják, hogy a Honda-nak is van gyára Kínában, azonban ez sem árban, sem minőségben nem jelent különbséget. A Honda gyártási technológia sztenderdek szerint működik, amely a gyártás helyétől független, mindig ugyanazzal a már jól megszokott minőséggel találkozhat.
Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy nem létezik "kínai Honda" és semmilyen licencet nem adott el soha a Honda. Ha bárhol azzal találkozik, hogy kínai Honda ill., hogy Honda licence alapján készült maradjon tartózkodó a termékkel kapcsolatban!

Hogyan ismerheti fel az eredeti Honda termékeket?

Minden gépünket egyedi sorozatszámmal láttuk el, amely minden esetben betű és számkombinációból áll. Ahhoz, hogy meg tudjon győződni terméke eredetiségéről, honlapunkon az egyes termékeknél segítséget adunk ahhoz, hogy hol találja ezt az azonosítószámot.
Termékeinket kizárólag szakkereskedői hálózatunkon keresztül értékesítjük, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak. Ez is biztosítékot adhat Önnek, hogy eredeti gépet vásárol, valamint minden gép mellé minden esetben megkapja a magyar nyelvű kezelési utasítást és a kitöltött garanciafüzetet. A garanciafüzeten szintén fel van tüntetve a gép azonosítószáma! A hivatalos márkakereskedők és eladási pontok listáját megtalálja a kereskedők link alatt.

Szintén fontos megemlíteni, hogy a gépeken található "CE" matrica önmagában nem jelenti azt, hogy a gép megfelel az így jelölt minősítési szabványoknak. A matrica csak abban az esetben jelenti azt, hogy a gépe megfelel az előírásoknak, ha azt a gyártó, és csakis a gyártó írásban igazolja! A matrica önmagában nem jelent semmit, ez ne tévessze meg! Eredeti Honda gépekhez a dobozban minden esetben megtalálja a gyártó által kibocsátott CE megfelelőségi nyilatkozatot!

Amennyiben kételye merülne fel terméke eredetiségét illetően, keresse fel az Önhöz legközelebb eső Honda márkakereskedést vagy márkaszervizt, ahol készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Illetve, ha a bárhol másolt termékkel találkozik, kérem, jelezze kereskedőink vagy szervizeink felé, hogy a megfelelő jogi lépéseket meg tudjuk tenni, hogy meg tudjuk védeni a márkát, amire büszkék vagyunk!

Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!


Apróhirdetések, melyekért senki nem vállalja a felelősséget

Bizonyára mindenki használt már apróhirdetéseket tartalmazó portálokat, ahol bárki bármit eladhat. Így van ez a Honda hamisítványaival is. Néhány oldal üzemeltetője ugyan segítségünkre van abban, hogy a hamis gépek hirdetéseit blokkolja, de sokan csak széttárt karokkal legyintenek, hogy nem vállalják a felelősséget a hirdetőikért.

Segítség a levegőszűrő eredetiségének vizsgálatához

Hogyan ismejük fel eredeti-e levegőszűrőnk?

ECT7000

Csak a név változik a feliratokon, a gép ugyanúgy hamis!

EX5500

Figyelem! Eredeti Honda géppel egyező néven újabb hamisítvány a piacon!

A tavaszi munkákkal előkerülnek a hamis gépek is

A tavaszi munkák megkezdésének idejével ismét előkerültek a hamis gépek is, melyek felismerésével sok gondtól óvhatja meg önmagát és környezetét!

Hamisítványok az apróhirdetésekben

Az internet nagy előnye épp az, ami a hátránya is. A gyorsaság, az információ-gazdagság, a megtéveszthetőség... Sokan - és egyre többen - vásárolnak az interneten keresztül, sok helyen csak fénykép alapján látják a megvásárlandó terméket, a legtöbb áruszállító és apróhirdetéses oldalon nem is nagyon van lehetőség a vétel előtti szemrevételezésre.

Mégtöbb kép kereskedőinktől

Sajnos a hamisítványok korát éljük, ezt bizonyítják a következő képek is, melyet egy kereskedőnk osztott meg velünk a napokban.

A szervizben derült ki...

Egyik márkaszervizünk osztotta meg velünk a következőkben bemutatásra kerülő gépet, melyet egy vevő Honda gépként vásárolt - és hitte, hogy az is.

Hamisítvány már a Józsefvárosi piacon is

Erre a hétre bőségesen jutott a hamis termékekből.

Életveszélyes hamisítvány

Egy újabb példa arra, hogy olcsó húsnak híg a leve...

A most bemutatott gépet szintén egy vidéki piacon vásárolta egy vevő abban a hiszemben, hogy Honda gépet vesz. A gép hamisítvány, hamar szerelőhöz is kellett vinni, mert az egyik fogaskerék széttört benne rövid használat után.

Újabb hamisítványok Észak-Magyarországon

Újabb hamisítványok jelentek meg a piacon!

A minőségnek ára van! Ez igaz a Honda gépekre is, ezért ha valaki "féláron" kínál Honda gépet, legyünk kicsit bizalmatlanabbak és nézzünk utána, mit készülünk megvenni "jó áron"!

Hamisítvány a hatvani piacon

Hamisítványt árulnak a hatvani piacon!

Nagy árat fizethetünk a papír nélkül vásárolt hamisítványokért!
A napokban vásároltak a hatvani piacon egy szivattyút, melyet az eladó Honda gépként értékesített, valójában azonban hamisítvány. Papírok nélkül sem garancia, sem egyéb szolgáltatás nem jár hozzá, ha meghibásodik ez az ismeretlen eredetű hamisítvány, bizony súlyos pénzeket költhet rá a tulajdonosa.
Itt leellenőrizheti, hogy az
Ön terméke valóban eredeti-e


Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2019 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.