Termékcsaládok:

Kapálógépek

Ásó, kapa, nagyharang?

Maradjunk a kapánál. Miért is kapálunk? Mind a veteményeskertekben, mind a nagyobb megművelésre szánt területeken a kapára, illetve kapálásra van a leggyakrabban szükség.

Nélkülözhetetlen, mivel a kapálás segítségével tudjuk fellazítani a talajt, ezáltal nem csak a gyomokat távolíthatjuk el, hanem frissítjük a földfelszínt, segítjük a talajnedvesség megőrzését is. A talaj hálás lesz érte, és az eredmény látványos. Akkor is érdemes kapálni, ha nem gyomos a talaj, hatásosabb lesz tőle az öntőzés, több víz tud a talaj mélyebb rétegeibe jutni. Azzal érdemes vigyázni viszont, hogy kora tavasszal a nedves földet lehetőség szerint ne kapáljuk, mert a terület párolgási felület növelésével növeljük az elfagyás veszélyét is.

Milyen kapát válasszunk?

A döntéshez mindenképpen tudnunk kell, hogy a terület méretét, milyen célra szeretnénk használni az eszközt, milyen talaj típusról van szó, milyen a gyomosodás mértéke?

Az első lépés ahhoz, hogy Ön szép kertet vagy veteményest készítsen, egy megfelelően előkészített talaj. A Honda kerti kapálógép vagy talajmaró segít abban, hogy ezt a munkát könnyebben és hatékonyabban végezhesse.

Kapálógépeink 50 éves fejlesztése során eljutottunk odáig, hogy Önnek a kert megmunkálása ne munka, hanem kikapcsolódás lehessen, hiszen gépeink minden vetélytársuknál kevesebb zajt, rezgést, és káros anyagot bocsátanak ki. A tökéletes súlyelosztás, a megfelelően erős motor és a legendás tartósság az, ami Önnek fontos lehet a kerti munkához.

Honda mini kapálógépek

Honda mini kapálógépek

Honda kapálógépek

Honda kapálógépek

Honda egytengelyű traktor

Honda egytengelyű traktor

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Egyedi technológiák

.
Minden jog fenntartva 2019 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.