Hírek, újdonságok

MP Motor Kft - névváltozás

2018.05.01

26 évnyi működést követően úgy láttuk, hogy elérkezett az idő a felfrissülésre, megújulásra. A gyorsuló világ és a piaci körülmények megkívánnak egy alapfokú változást, melyet az alábbiakban részletezek.
A Motor.Pedo Kft neve 2018. május 1-ével MP Motor Kft-re változik. A cég adószáma (10740790-2-13), címe (2040. Budaörs, Kamaraerdei út 3.) és egyéb adatai nem változnak.

Az eredetiség gyönyörködtet

2018.03.20

Sok gyártó – a Honda is – küzd minden nap azokkal a problémákkal, hogy termékeit másolják, hamisítják, esetleg olyan termékeket kínálnak Honda márkanévvel, amelyek a valóságban nem azok. Hogyan szűrhető ki, ha nem eredeti Honda termékkel állunk szemben?

"Azért gyártunk motoros kisgépeket, hogy az egyszerű emberek életét könnyebbé tegyük!"
Soichiro Honda

Miért a HONDA?

Miért a HONDA?

Kiváló minőség
A HONDA kisgépek a világ minden táján a profi minőséget képviselik, legyen szó akár kerti-, akár ipari gépekről van szó. Éljen akár Európában, akár Amerikában, biztos lehet benne, hogy a világon mindenhol a megszokott HONDA minőséggel fog találkozni!

Japán technológia
A HONDA kisgépek a világ minden táján a Japánban kifejlesztett technológia szerint készülnek. A HONDA gyárakban japán mérnökök felügyelik a gyártás minden folyamatát, ezzel is biztosítva a japán precizitást és szakértelmet.

Tartósság
A HONDA kisgépek a megfelelő karbantartás mellett akár több tíz évig segíthetik munkájában! A gépek extra tartós alapanyagokból készülnek, motorjaik tartós igénybevétel esetén is túlszárnyalják a szavatolt üzemóra számot! Hobbi célra gyártott motoroknál ez minimum 1000, az ipari motoroknál pedig 2000 üzemórát jelent.

Homogén gépek
Az eredeti HONDA gépek minden alkatrésze a HONDA tervezőmérnökei által kifejlesztett, a messzemenőkig összeillő és együtt jól működő alkatrészek, melyek együtt tökéletesen funkcionálnak, a felhasználók számára pedig egy teljes egészet alkotnak.

Könnyű használhatóság
Hölgyek és idősebb urak számára is könnyen használható gépek – ez a HONDA! A kezelőszervek és a technikai fejlesztések okán a HONDA minden kisgépe könnyedén és hatékonyan irányítható, használatuk nagyban megkönnyíti a munka elvégzését.

Könnyű indíthatóság
A HONDA kisgépei könnyített indítású motorral szerelt gépek, ezáltal nem kell túl nagy erőt kifejteni ahhoz, hogy beindítsuk azokat. A jól karbantartott és megfelelően használt motorok már az első berántáskor beindulnak. A HONDA gépek beindítása szó szerint gyerekjáték! Persze csak szülői felügyelet mellett.

Biztonságos (valódi CE)
A HONDA mérnökei nagy figyelmet szentelnek a gépek tervezése során a biztonságnak. Érintésvédelmi és munkavédelmi szempontból is biztosítják a termékek használata során a biztonságot. A felhasznált anyagok és az alkalmazott fejlesztések egyik legfőbb szempontja a biztonság. A HONDA kisgépek a világ minden táján alkalmazott biztonsági előírásoknak megfelelnek, beleértve a legszigorúbb szabályozásokat is.

Kézzel fogható teljesítmény
A HONDA gépek teljesítménye minden esetben megfelel az adott gép esetén felmerülő kívánalmaknak. Megfelelő karbantartás esetén a gépek hosszú időn át ugyanazon teljesítményszint mellett biztosítják a munka örömét minden felhasználó számára.

Valódi publikált teljesítmény
A HONDA motorok nettó teljesítmény adatait általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszám szabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott „csupasz motor” mérési technikával szemben.

Alacsony fogyasztás
Az egyre dráguló üzemanyag árak mellett egyáltalán nem elhanyagolható a gépek üzemanyag-fogyasztása sem. A HONDA kisgépei a precíz és pontos tervezésnek és gyártásnak köszönhetően élen járnak az alacsony fogyasztást mérő versenyben. A HONDA mérnökei ügyeltek rá, hogy a munkát ne kelljen abbahagyni csak azért, mert kiürült a tank!

Környezetbarát
A HONDA hisz abban, hogy a motorizáció növekedésével egyidejűleg csökkenteni kell az ehhez kapcsolódó környezeti ártalmakat. Élenjáróvá lépett elő az ezen a területen végzett kutatások, ill. fejlesztések területén, melyek eredményei már világszerte elismertek. (VTEC technológia, mini 4 ütemű motorok, alternatív energiaforrással hajtott autó, ...) A Honda gyárai Japánban, Észak-Amerikában és Európában bevezették az ISO 14001 legszigorúbb környezetvédelmi kontrollját és előírásait.

Azonnal használható
A HONDA gépeket kereskedőink beüzemelve, használatra készen adják át a végfelhasználók részére, így az üzemanyag feltöltése után már kezdheti is a munkát! Nincs szükség egyéb beállításokra és nehézkes összeszerelésre.

Eladó elmondja, hogyan működik
A végfelhasználó az átvétel helyszínén részletes tájékoztatást kap HONDA márkakereskedőinktől a gépek használatára vonatkozóan. Beindítják a gépet, az eladó ismerteti a kezelőszerveket, megmutatja annak használatát.

Szervizszolgáltatás
Az ország egész területén megtalálhatóak kereskedőink és szervizeink, ahol hozzáértő kollegáink megfelelő szakértelemmel elégítik ki az ügyfelek különleges igényeit is az egyszerű karbantartástól a komoly szakismeretet megkövetelő átalakításokig, vagy felújításokig.

1+2 év valódi garancia
Az eredeti Honda gépek tulajdonosai megbízhatóságuk és könnyen kezelhetőségük miatt választják termékeinket, amely mellé – megköszönve hűségüket – cégünk 1+2 év teljes körű garanciát biztosít. Meg vagyunk győződve arról, hogy gépeink kiállják a próbát és megfelelő karbantartás mellett hosszú időn át megkönnyítik tulajdonosaik munkáját.

Pán-Európai garancia
Használja Honda kisgépét itthon vagy akár külföldön, a megfelelő papírokkal (a gép beazonosítására alkalmas garanciajegy) rendelkező géptulajdonosok az Európai Unió minden országában élhetnek garanciális jogaikkal.

Alkatrészek 20 évre visszamenőleg
Gépeinkhez akár 20-25 évre visszamenőleg is tudunk alkatrészt biztosítani – akár néhány nap alatt beszerezhetőek régi, népszerű Honda gépeink alkatrészei - , melyeket az ország egész területén megrendelhet kereskedőinktől és szervizeinktől. Kereskedőink és szervizeink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a régebbi típusú gépek körében is.

Alkatrészek raktárról vagy 48 órán belül
Cégünk 1500 nm-es központi raktárában többszáz féle alkatrészt tartunk, így a leggyakrabban szükséges termékek bármikor, azonnal elérhetőek kereskedőpartnereink és szervizeink számára. A raktáron nem tartott alkatrészek legnagyobb része 48 órán belül elérhető európai raktárkészletről.

Komoly cég, márkanév történelem
A HONDA kezdetben kizárólag motorkerékpárok fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, csak 1963 augusztusában mutatták be első négykerekű járművüket a japán piacon. A kisgépek gyártása is csak a későbbiekben honosodott meg. Az első kis motor, a „H” típus 1959-ben jelent meg, majd azt követte rövidesen az első teljesen saját fejlesztésű kapálógép is.

Gyártásnál az emberi jogok tiszteletben tartása
A Honda Motor Co. Ltd. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy gyáraiban - legyen az Japánban, Ázsiában, Európában vagy Amerikában – minden esetben betartsák az emberi jogokat. A Honda gyáraiban nem fordulhat elő a dolgozók kizsákmányolása, a gyermek-munkaerő alkalmazása, vagy a munkabiztonsági előírások semmibe vétele. Ezek költségei mind beépülnek a termékek árába, gondoljunk erre is, amikor egy Honda terméket vásárolunk!

Legális, ellenőrzött logisztika (AEO)
Az AEO tanúsítvány egy olyan akkreditáció, amely biztosítja az ellátási lánc követelményeinek való megfelelést. Az AEO szabályozás arra sarkallja a vállalkozásokat, hogy növeljék kereskedelmi tevékenységük biztonságosságát, olyan ösztönzőkért cserébe, amelyek javítani fogják az ellátási lánc hatékonyságát és végső soron csökkentik a költségeket.

Azonnali készlet a legtöbb termékből
Cégünk törekszik arra, hogy a Magyarországon forgalmazott gépek mindegyike azonnal, raktárról elvihető legyen, így az ügyfelek kiszolgálása a lehető legrövidebb idő alatt megtörténhessen. Márkakereskedőink napi kapcsolatban állnak cégünkkel, így ha valamely terméket meg is kell rendelniük, maximum 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani az Ügyfelek kiszolgálását.

Folyamatos fejlesztések
A Honda mérnökei folyamatosan fejlesztik a már meglévő termékeket és az újabb gépek megalkotására is nagy hangsúlyt fektetnek. Az egyes technikai újdonságokat gyakran átültetik a mindennapokban használatos termékekbe is. Csónakmotorjaink között nem egy olyan modellel találkozhatunk, melyek lelkét, a motort az autógyártás során fejlesztették ki. A beépíthető motorok között sok modell kiérdemli a kategóriájának legüzemanyag-takarékosabb motor címet. Később, ezeket a motorokat építik be minden Honda kisgépbe, hogy a felhasználónak ne kelljen a benzinárakkal és utánpótlással foglalkoznia.

76 év gyártói tapasztalat
A Honda már 76 éve gyárt beépíthető motorokat, így ezen a téren elég nagy tapasztalattal rendelkezik. A folyamatos fejlesztéseknek és a kiemelkedő minőségnek köszönhetően a Honda márkanevet a világ minden táján ismerik és elismerik.
Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2018 © MP Motor Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.